Rólunk:

Cégismertető

A MITAX Kft. 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy professzionális szinten nyújtson - a fogyasztói igényeket kielégítő - szolgáltatásokat ipari elektronikai számítástechnikai területen, valamint a biztonságtechnikában, főleg a videó-megfigyelőrendszerekkel (CCTV rendszerek) kapcsolatban. Már a kezdetekben is elsősorban telepítéssel foglalkoztunk és ennek a tapasztalatnak köszönhetően jelentős piaci ismeretekre tettünk szert. A későbbiekben kiépítettük kereskedelmi üzletágunkat is, így váltunk többek között a Sony, Samsung, Videotec, stb. gyártók hivatalos magyarországi nagykereskedésévé. A fentebb említett cél határozta-határozza meg termék választékunk fejlesztésének irányát, kutató-fejlesztő tevékenységünk céljait, valamint üzletpolitikánk kialakítását. Üzletpolitikánk alapját képezi, hogy termékeinket közvetlenül gyártóktól importáljuk, garantálva ezzel is a megfelelő minőséget, szolgáltatást.

2001-ben, felismerve a piacon tátongó űr adta lehetőségeket, cégünk kibővítette tevékenységi körét, és komplett gyengeáramú rendszerek kivitelezése is felkerült szolgáltatásaink palettájára. Köszönhetően a felkészült mérnök, szakértő csapatunknak viszonylag gyorsan, jelentős referenciákat sikerült felvonultatnunk. Fejlesztő részlegünk egyedi ötletek, megrendelői igények alapján speciális feladatok, problémák megoldására is vállalkozott, vállalkozik, így több nagy cég részére gyártunk a mai napig egyedi hardvereket, szoftvereket egyaránt.

2002-ben -cégünk és tulajdonosaik- 50%-os tulajdonosként betársultak a Stereo Vision Kft-be, aminek fő profilja a rendszámazonosító fejlesztés. (Ezt a rendszámazonosítót építettük a fővárosi buszsávfigyelő rendszerekbe is.)

2004-ben bevezettük az ISO 9001:2000 szabványt ezzel is garantálva a megrendelői igények professzionális kiszolgálását. Saját tapasztalatainkból kiindulva, csak olyan eszközöket forgalmazunk, amelyek rendelkeznek CE vagy TÜV, ISO minősítésekkel.

Napjainkban a kivitelezési munkáink zöme már komplett gyengeáramú rendszerek tervezése, telepítése, beüzemelése és karbantartása. Egyre inkább előtérbe kerülnek az épületautomatizálási, felügyeleti feladatok is, ahol az iparban szerzett PLC-s ismereteink segítségével hatékony megoldásokra vagyunk képesek.

Tevékenységünk irányelve: a megrendelő a legjobb minőségű, olyan eszközt kapjon, amely igényeit ki tudja elégíteni, akár azokat is, amelyek csak az üzembe helyezés után fognak felmerülni (természetesen az adott technológia keretein belül). Ár tekintetében az adott terméknek, szolgáltatásnak - a minőséget szem előtt tartva - a legkedvezőbbnek kell lennie a magyar piacon.